Приватне акцiонерне товариство Кременчуцька виробничо-торговельна фiрма "Кремтекс"

Код за ЄДРПОУ: 00309699
Телефон: (05366) 74-26-70
e-mail: kremteks@ukr.net
Юридична адреса: 39600, Полтавська обл.,м.Кременчук, вул. 29 вересня 11/19
 

Річний звіт за 2010 рік

Звіт про рух грошових коштів

$top_title"); $c++; } print_r(""); /*for($t=0;$t<2;$t++){ print_r(""); }*/ print_r(""); for($i=1;$i$i"); } ?>  "); }else{ ?> X"); }elseif($ar[$i][3]==3&&($j==3||$j==5)){ print_r(""); }else{ */ $name="RK".$ar[$i][2]."_0$j"; $value=$ra[$db][$name]; print_r(""); // } } } print_r(""); } ?>
НадходженняВидаток
   X$value
Примітки:
Згiдно Положення (стандарту) бухгалтерського облiку № 4, рух грошових коштiв вiдображено у трьох роздiлах за видами дiяльностi: операцiйною; фiнансовою; iнвестицiйною.
Рух грошових коштiв у результатi операцiйної дiяльностi визначається як рiзниця мiж сумою надходження та вибуття грошових коштiв вiд операцiйної дiяльностi.
У статтi "Iншi надходження" показуються отриманi грошовi кошти вiд реалiзацiї оборотних активiв, включаючи iноземну валюту, надходження вiд дiяльностi обслуговуючих господарств, вiд операцiйної оренди активiв та iншi, не включенi до попереднiх статей на суму 7502 тис. грн.
У статтi "Iншi витрачання" показується сума використаних грошових коштiв на iншi напрями операцiйної дiяльностi, що не включена до попереднiх статей звiту про рух грошових коштiв, зокрема собiвартiсть реалiзованої iноземної валюти, всього на суму 7743 тис.грн.
Iнвестицiйною дiяльнiстю вважають придбання та реалiзацiю тих необоротних активiв та фiнансових iнвестицiй, що не належать до еквiвалентiв грошових коштiв.
У статтi "Iншi надходження" показуються надходження грошових коштiв вiд повернення авансiв (крiм авансiв, пов'язаних з операцiйною дiяльнiстю) та позик, наданих iншим сторонам на суму 25 тис. грн.
У статтi "Iншi платежi" показуються аванси (крiм пов'язаних з операцiйною дiяльнiстю) i позики грошовими коштами, наданi iншим сторонам (крiм авансiв i позик фiнансових установ); iншi платежi, що не передбаченi у попереднiх статтях, всього на суму 33 тис. грн.
Фiнансова дiяльнiсть - дiяльнiсть, що призводить до змiн розмiру i складу власного та позикового капiталу пiдприємства.
Кредитнi кошти, залученi пiдприємством за 2010 рiк складають 4817 тис. грн., в цьому ж роцi повернуто - 3647 тис. грн.
У статтi "Iншi платежi" показуються сплаченi штрафи та пенi у звiтному роцi на суму 14 тис. грн.
Склад грошових коштiв Товариства :
Грошовi кошти Станом на Станом на
01.01.2010 р. 31.12.2010 р.
тис. грн. тис. грн.
Грошовi кошти в
нацiональнiй валютi 13 6
Грошовi кошти в
iноземнiй валютi, в т.ч.: 81 1
Євро 81 1
Всього: 94