Приватне акцiонерне товариство Кременчуцька виробничо-торговельна фiрма "Кремтекс"

Код за ЄДРПОУ: 00309699
Телефон: (05366) 74-26-70
e-mail: kremteks@ukr.net
Юридична адреса: 39600, Полтавська обл.,м.Кременчук, вул. 29 вересня 11/19
 

Річний звіт за 2011 рік

Звіт про рух грошових коштів

$top_title"); $c++; } print_r(""); /*for($t=0;$t<2;$t++){ print_r(""); }*/ print_r(""); for($i=1;$i$i"); } ?>  "); }else{ ?> X"); }elseif($ar[$i][3]==3&&($j==3||$j==5)){ print_r(""); }else{ */ $name="RK".$ar[$i][2]."_0$j"; $value=$ra[$db][$name]; print_r(""); // } } } print_r(""); } ?>
НадходженняВидаток
   X$value
Примітки:
Згiдно Положення (стандарту) бухгалтерського облiку № 4, рух грошових коштiв вiдображено у трьох роздiлах за видами дiяльностi: операцiйною; фiнансовою; iнвестицiйною.
Операцiйною дiяльнiстю є основна дiяльнiсть пiдприємства, а також iншi операцiї, якi не є iнвестицiйною чи фiнансовою дiяльнiстю. Основна дiяльнiсть - це операцiї, пов'язанi з виробництвом або реалiзацiєю продукцiї (товарiв, робiт, послуг), якi є головною метою створення пiдприємства i забезпечують основну частку його доходу. Рух грошових коштiв у результатi операцiйної дiяльностi визначається як рiзниця мiж сумою надходження та вибуття грошових коштiв вiд операцiйної дiяльностi.
В роздiлi "Рух коштiв у результатi операцiйної дiяльностi" у статтi "Надходження вiд реалiзацiї продукцiї (товарiв, робiт, послуг)" вiдображенi надходження вiд реалiзацiї за звiтний перiод на суму 8683 тис. грн.
Надходження вiд покупцiв i замовникiв авансiв складають за рiк 249 тис. грн.
У статтi "Iншi надходження" показуються отриманi пiдприємством грошовi кошти, якi не включенi до попереднiх статей, всього за звiтний перiод на суму 8246 тис. грн.
Витрачання грошових коштiв в результатi операцiйної дiяльностi вiдбувалось на оплату:
товарiв (робiт, послуг) - в сумi 2030 тис. грн.;
повернення авансiв - 36 тис. грн.;
заробiтну плату працiвникам - 4605 тис грн.;
вiдрахувань на соцiальнi заходи - 2202 тис. грн.;
зобов'язань з iнших податкiв i зборiв - 825 тис. грн.;
витрат на вiдрядження - 137 тис. грн.
У статтi "Iншi витрачання" показується сума використаних грошових коштiв на iншi напрями операцiйної дiяльностi, що не включена до попереднiх статей звiту про рух грошових коштiв, зокрема собiвартiсть реалiзованої iноземної валюти, всього на суму 8283 тис.грн.
Iнвестицiйною дiяльнiстю вважають придбання та реалiзацiю тих необоротних активiв та фiнансових iнвестицiй, що не належать до еквiвалентiв грошових коштiв.
Надходження грошових коштiв в результатi iнвестицiйної дiяльностi вiдбувалось вiд реалiзацii необоротних активiв всього за звiтний перiод на суму 2 тис. грн.
Витрачання грошових коштiв в результатi iнвестицiйної дiяльностi вiдбувалось на iншi платежi в сумi 7 тис. грн..
Фiнансова дiяльнiсть - дiяльнiсть, що призводить до змiн розмiру i складу власного та позикового капiталу пiдприємства. Рух грошових коштiв цього роздiлу згiдно з пунктом 44 П(С)БО 4 визначають, зокрема, за статтею балансу "Власний капiтал".
Надходження грошових коштiв в результатi фiнансової дiяльностi вiдбувалось вiд отримання позики на суму 2087 тис. грн., а витрачання - на погашення позики в сумi 1322 тис. грн.
Грошовi кошти товариства складають кошти в нацiональнiй валютi в сумi:
- на 01.01.2011р. - 7 тис. грн.
- на 31.12.2011 р. - 4 тис. грн.