Приватне акцiонерне товариство Кременчуцька виробничо-торговельна фiрма "Кремтекс"

Код за ЄДРПОУ: 00309699
Телефон: (05366) 74-26-70
e-mail: kremteks@ukr.net
Юридична адреса: 39600, Полтавська обл.,м.Кременчук, вул. 29 вересня 11/19
 

Річний звіт за 2012 рік

5. Інформація про чисельність працівників та оплату їх праці

Середньооблікова чисельність штатних працівників-236 чол;
Середня чисельність позаштатних працівників та осіб,які працюють за сумісництвом - 6 чол;
Розмір фонду оплати праці: 2011 рік - 5471,8 тис.грн., 2012 рік - 5119,8 тис.грн., зменшення на 6,5 % відносно попереднього періоду.
Головна мета кадрової програми підприємства -забезпечення сьогодні та у майбутньому кожної посади і робочого місця персоналом належної кваліфікації.
Основне завдання-своєчасне забезпечення персоналом необхідної якості й у достатній кількості.
З цією метою на фірмі організована підготовка і перепідготовка кадрів. Створені необхідні умови для сумісництва навчання з роботою з дотриманням пільг, передбачених чинним законодавством. За календарним планом проводяться атестації керівників,спеціалістів,службовців,результати якої використовуються з метою забезпечення відповідності кадрів до зростаючих вимог.
Організовано професійне навчання новим професіям для робітничих спеціальностей безпосередньо на виробництві, що дозволяє забезпечити потрібну кваліфікацію працівників.
На підприємстві для робітничих професій проводиться навчання з метою підвищення кваліфікації та здобуття другої професії.
Кадрова програма спрямована на підтримку людей ініціативних,мислячих, енергійних,які можуть і бажають на практиці активно просувати у життя курс на розвиток підприємства.
Кадрове планування безперервне. Плани розробляються з урахуванням перспектив,оскільки персонал завжди перебуває в постійному русі.